Каталог статей.
Главная | Каталог статей | Регистрация | Вход
 
Воскресенье, 29.01.2023, 05:15
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Категории раздела
Мои статьи [6]
Раскрутка сайта [2]
Создание сайта [3]
Дизайн [0]
Photoshop, CSS и т.д.
SEO (оптимизация) [4]
Разное [30]
здесь размещены статьи не вошедшие в другие категории
Авто-мото [5]
Спорт [0]
Медицина [0]
Секс [1]
Мода [1]
Туризм [3]
Компьютеры [10]
Дом и семья [13]
Кулинария [3]
Красота и здоровье [0]
Психология [1]
Животные и растения [0]
Наука [2]
Люди и история [0]
Статистика
музыкальные новости

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » Статьи » Кулинария

Приготування солодкіх страв
Желе багатошарове готують з різних видів желе: ягідного, лимонного, кавового, молочного. У формочку, склянки або лоток наливають один шар желе, охолоджують і тільки після цього наливають наступний.

Мозаїчне желе готують із застиглого багатошарового желе. Його нарізають довільної форми, змішують, викладають у форми, заливають безбарвним або слабкозабарвленим желе і охолоджують.

Муси. На відміну від желе вони не прозорі, а тому їх готують найчастіше з свіжих і варених фруктів, джему і фруктового пюре. Муси являють собою збите желе. Сироп готують з ягід і фруктів, так само, як і для желе, вводять у нього підготовлений желатин, розчиняють його і охолоджують до 35—З0 °С. Суміш збивають за допомогою збивальної машини при температурі 18—22 °С до утворення пінистої маси і збільшення її об'єму в 2—3 рази. Муси можна готувати з манної крупи, яку просіюють і всипають тоненькою цівкою у киплячий плодово-ягідний сироп і проварюють 15—20 хв до утворення однорідної рідкої кашоподібної маси. Потім її збивають і охолоджують так само, як і мус, приготовлений на желатині- Збиту масу відразу розливають у формочки, а в разі масового виготовлення — у лотки з нержавіючої сталі шаром 4—5 см. Перед подаванням мус перекладають у креманки або вазочки і поливають сиропом або соком.

Приготування самбуків. До складу самбуків, на відміну від мусів, входять яєчні білки. їх готують із свіжих яблук, абрикосів або кураги. Желе утворюється завдяки желатину і пектиновим речовинам, які є у яблуках і абрикосах.

Приготування кремів. Крем — це страва з утворенням желе, яку готують із збитих вершків 35%-ї жирності або сметани і яєчно-молочної солодкої суміші. Продуктом, здатним утворювати желе, є желатин (20 г на 1 кг крему). Залежно від наповнювачів готують креми ванільний, шоколадний, кавовий, горіховий, ягідний.

Солодкі страви на zpTown.
Категория: Кулинария | Добавил: zanoza (23.09.2013)
Просмотров: 891 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Поиск

Copyright WebTerra.at.ua © 2023